SpelersOntmoet de spelers van C-Squad

Fleur KamphuijsAlt en eventueel ook sopraan

Fleur heeft van haar 3e t/m haar 16e jaar aan klassiek ballet gedaan, daarnaast ook jazz-, tap- en musicaldans. Zij heeft blokfluitles, pianoles en dwarsfluitles gehad. Zij heeft de opleiding schoolmuziek gedaan aan het conservatorium van Alkmaar. Sinds 2009 is zij werkzaam als muziekdocent op een middelbare school. Fleur speelt bij C-Squad mee sinds het allereerste begin.

Jantien StuifbergenSopraan

Jantien speelt, danst en zingt al vele jaren bij verschillende muziektheatergroepen, koren en toneelgroepen. Sinds enkele jaren heeft zij zich toegelegd op het schrijven van musicalscripts, wat resulteerde in de musicals 't Zilveren uitje en “Famed”. Samen met Christiaan Wijnker schreef ze het sprookje "Er was eens..." en de psychologische thriller “Chimère”. Jantien ontwerpt en maakt de kleding en decor voor C-Squad, doet fondsaanvragen en heeft de productieleiding in handen. Jantien zingt bij de sopranen.

Irene LeentvaarSopraan

Irene zingt al zolang als ze kan praten. Zingen is echt haar grootste passie en dat doet ze dan ook met volle overgave. Bij popkoor Si Volta in Beverwijk heeft ze enkele jaren met veel plezier gezongen en heeft toen ook zanglessen gevolgd. Voor Irene is solo zang geen enkel probleem, maar ze vindt het ook gaaf om samen een mooi koorstuk neer te zetten. ‘Samen naar een mooie voorstelling toewerken, geeft zo’n kick, dat is heel gaaf om mee te maken’.

Robin BremerMezzosopraan

Het zingen is bij Robin met de paplepel ingegoten, altijd werd er gezongen in huis. Sinds haar 13e heeft ze bij verschillende koren op projectbasis meegezongen. Na een langere periode zonder zingen, waarin ze er achter kwam dat ze het erg miste, is ze bij C-Squad terecht gekomen waar ze ook proeft aan acteren. Ze leert heel veel en hoopt een steentje bij te kunnen dragen en zich te ontwikkelen in zowel haar zang- als haar acteerkwaliteiten. Dit wordt haar tweede show.