NIEUWSNieuw artistiek team

C-Squad speelt in November 2017 de komedie “de Getuige”. Na het succes van Chimère is de groep sinds enige tijd gestart met de repetities onder leiding van Patrick Kamoen. Patrick was al eerder de regisseur van de groep bij het Sprookje “Er was eens…” en ook de jubileumvoorstelling ’t zilveren Uitje werd onder zijn leiding vormgegeven. Na een kleine 2 jaar afwezigheid is hij nu weer terug bij de enthousiaste groep. “Toen ik hoorde dat dit keer voor een op maat gemaakte comedy is gekozen, was ik direct enthousiast en hoefde dus ook geen seconde na te denken om de regie op me te nemen.” Patrick Kamoen heeft veel ervaring in het maken van comedy onder zijn leiding wordt het hilarische stuk tijdens de gezellige repetities op de woensdagavond ingestudeerd. De muzikale leiding is dit keer in handen van Elly Admiraal. Elly is zeer ervaren in het begeleiden van groepen en koren en schrijft ook prachtige (4 of 5-stemmige) arrangementen bij de aanstekelijke nummers van “de Getuige”, zoals Candyman en Don’t rain on my parade, maar draait er ook haar hand niet voor om de powerballads met de groep in te studeren. De choreografie is in de vertrouwde handen van Ellen Janssen die al sinds de oprichting van C-Squad de dansen, settingen en andere choreografieën met de groep instudeert.

“De Getuige” vertelt het verhaal van Abbygail ‘Abby’ Price en Walter Jones. Hun aanstaande huwelijk in een kleine Amerikaanse stad aan het eind van de jaren ’50 leidt tot roddels, een hysterie in de plaatselijke bruidswinkel, geheime romances en een dubieuze rol van Oma Price; in deze hilarische en muzikale ‘feel-good’ comedy worden de verschillende verhalen in een hoog tempo aan het publiek gepresenteerd. De muziek varieert van Elvis tot Beyoncé, maar C-Squad weet dit in een heerlijke jaren 50 sfeer te verpakken. Een grote glimlach gegarandeerd!

C-Squad heeft nog plek voor enkele leden in het ensemble, lijkt het je leuk om mee te zingen, dansen en toneelspelen, kom dan een keer kijken op de woensdagavond. Er wordt gerepeteerd van 20.00 uur tot 22.15 uur in de Montessorischool.