NIEUWSFoto Voedselbank

C-Squad schenkt kaarten aan de voedselbank

C-Squad stelt voor de komende productie “Er was eens…” welke op 14, 15 en 16 november in Theater de Beun in Heiloo op de planken wordt gebracht, kaarten beschikbaar voor de clientèle van de voedselbank in Castricum.
Voorzitter Jantien Stuifbergen van C-Squad: “We vinden het als muziektheatergroep ontzettend leuk om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen! We bestaan als groep nog maar vier jaar en hebben inmiddels enige bekendheid en daarmee publiek verworven, maar traditiegetrouw blijven er helaas altijd kaarten voor de zondagmiddagmatinee over. Natuurlijk vinden wij het ook erg leuk om voor een volle zaal te spelen en daarom hebben we ervoor gekozen om deze kaarten beschikbaar te stellen voor mensen die zelden of nooit naar het theater kunnen vanwege hun financiële situatie”. Pieter Blom van de voedselbank geeft aan zeer verheugd te zijn met dit initiatief. “Wat geweldig dat jullie op deze manier met ons meedenken en een leuke middag voor mensen die het toch al moeilijk hebben mogelijk maken! We zijn hier als voedselbank ontzettend blij mee!”

“Er was eens…” vertelt het verhaal van de lieve Hannah, die door jaloers toedoen van Loki wordt gescheiden van haar geliefde. Ze gaat op een barre tocht om hem uit de krochten van de onderwereld te bevrijden en komt daarbij door diverse werelden waarbij ze soms hulp krijgt uit onverwachte hoek en soms moet vrezen voor haar leven. Het is een zelfgeschreven musical geschikt voor kinderen en volwassen van 8 tot 80.
C-Squad is druk bezig om de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Doordat de groep op een nieuwe locatie (in het voormalig postkantoor) repeteert is het nu mogelijk om met alle grote decorstukken, kleding, rekwisieten, licht en geluid te repeteren, waardoor de show tot in de puntjes is voorbereid. Cast en crew hebben er heel veel zin in!

Wilt u ook een donatie doen aan de voedselbank? kijk op www.voedselbankijmond.nl, alle hulp is welkom!